Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputació dóna suport al Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i l'Ocupació de Mataró

Escoltar

La Diputació dóna suport al Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i l'Ocupació de Mataró

Avui, el president de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Antoni Civit, i el president delegat de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Teodoro Romero, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats en el qual l'IMPEM serà el representant i interlocutor del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i l'Ocupació de Mataró. El conveni s'ha fet en el marc del Protocol general Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2004-2007.

El conveni entre la Diputació, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, i l'IMPEM, interlocutora entre el Pacte i la Diputació, té com a finalitat el seguiment de les estratègies i accions per a la promoció econòmica i l'ocupació durant l'any 2004, que es concretaran amb la formalització de convenis amb cadascuna de les entitats integrants del Pacte on s'inclouran les accions a portar a terme.

El Pacte Local per a l'Ocupació està format per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) i per les organitzacions sindicals Comissions Obreres (CC.OO.) i Unió General de Treballadors (UGT) i també compta amb la col.laboració de diferents entitats de Mataró i el seu àmbit d'influència.

Segons el conveni, les funcions de l'IMPEM com a interlocutor seran:

. Centralitzar i vehicular les demandes i sol·licituds que plantegin els integrants del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i l'Ocupació de Mataró.

. Coordinar i realitzar tota la tramesa d'informació (tècnica i administrativa) que sigui requerida.

. Representar al Pacte en les comissions que s'organitzin per articular l'assistència i el seguiment de les accions.

Aquest conveni preveu que l'aportació econòmica de la Diputació de Barcelona a les accions previstes per a l'any 2004 a realitzar pel conjunt de les entitats integrants del Pacte sigui de 228.467,00 €. Tot i que hi ha la possibilitat que es pugui incrementar.