Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament adjudica la construcció i explotació dels dos nous restaurants del passeig Marítim

Escoltar

L'Ajuntament adjudica la construcció i explotació dels dos nous restaurants del passeig Marítim

L'Ajuntament ha resolt ja el concurs per a la construcció i explotació dels dos nous mòduls destinats a restauració que s'aixecaran en el nou tram del passeig Marítim. Demà dijous està previst portar-se a l'aprovació del Ple l'adjudicació de la gestió d'aquests establiments. 

En el concurs per a la concessió els interessats han hagut d'elaborar el projecte de les obres i instal·lacions seguint les prescripcions del projecte bàsic elaborat per l'Ajuntament, l'execució de les obres i l'explotació de l'activitat.

Un dels edificis s'aixecarà a l'alçada del carrer de Sant Agustí i l'empresa que ha obtingut més puntuació en el concurs és Racó d'en Margarit SL. L'altre està previst construir-se al costat del Cargol que està previst atorgar-lo a l'empresa Serveis Assistencials Terciaris SL del restaurant Can Dimas. Aquestes dues empreses són les que han obtingut més puntuació.

Donat que aquests mòduls estaran situats a la zona marítimoterrestre s'ha de seguir el Reglament General de la Llei de Costes i, a més, la instal·lació d'aquests està condicionada a que l'Ajuntament obtingui una concessió específica del Ministeri de Medi Ambient, cosa que es va sol·licitar el març de 2003.

Característiques dels nous mòduls

L'Ajuntament va establir que aquests dos mòduls tinguin unes característiques tipus perquè s'integrin harmònicament en el nou passeig Marítim: seran de 150 m2 (100 m2 tancats i 50 m2 de terrassa) de geometria cúbica. La coberta serà metàl·lica de color blanc sobre pilars metàl·lics, les parets seran de formigó revestides interiorment amb rajola i l'exterior serà una estructura metàl·lica, parcialment tancada amb fusteria metàl·lica i vidre.

Un cop comencin les obres d'instal·lació dels mòduls els adjudicataris tindran un termini de 8 mesos per enllestir-los.