Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament distribueix les targetes acreditatives del cens als propietaris dels animals domèstics

Escoltar

L'Ajuntament distribueix les targetes acreditatives del cens als propietaris dels animals domèstics

El Servei de Sanitat ha començat a fer arribar les targetes acreditatives als propietaris dels animals domèstics de companyia. Les targetes són les acreditacions de la inscripció censal que compta amb 2.289 gossos donats d'alta.

Les targetes són de tipus carnet i contenen les dades de l'animal: el número de cens, el nom, la raça, el sexe i el número d'identificació; i el del propietari: el nom i el DNI . I al dors es fa esment d'un seguit de consells i preceptes normatius legals a considerar per part dels propietaris dels animals.

En un primer moment, el Servei de Sanitat ha enviat 709 targetes, que són els registres censals que tenien totes les dades necessàries per completar la informació de la targeta, i 1.580 targetes estan pendents fins que no s'obtinguin totes les dades.

L'objectiu del cens és poder tenir enregistrats i controlats els animals domèstics de la ciutat, garantir la correcta convivència entre els ciutadans i els animals, i facilitar l'efectivitat de les actuacions pertinents en cas d'aparició d'alguna malaltia, així com també el respecte als drets dels animals.

Els cens centralitza les dades de tots els animals de companyia i dóna un coneixement exacte del nombre i la seva localització al territori.