Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reparteix 150 agendes llatinoamericanes i pòsters solidaris

Escoltar

L'Ajuntament reparteix 150 agendes llatinoamericanes i pòsters solidaris

El servei de Participació Ciutadana ha repartit 150 agendes llatinoamericanes de la seva edició 2004 a centres d'ensenyament, associacions de lleure i entitats de solidaritat. L'agenda forma part d'una campanya de sensibilització impulsada per CeDRe (Centre de Recursos de la Coordinadora d'ONG Solidàries) de les comarques gironines i l'Alt Maresme i està coordinada per la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana i compta amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Enguany, l'Agenda Llatinoamericana Mundial porta per lema "Com hauria de ser l'altre món possible", presentant-lo com una proposta i no una protesta, un somni col.lectiu, una recerca comunitària.

Aquesta eina pedagògica té com a objectiu difondre els postulats solidaris que es proclamen en els seus escrits. Una eina per a l'educació, la comunicació i l'acció social.

A l'agenda, que comença amb una introducció de Pere Casaldàliga, s'hi poden trobar diferents articles que proclamen que és possible un altre món amb unes altres institucions, un altre dret internacional, una altra economia, un altre paradigme científic, sense tortura, un altre ús del pressupost armamentista i sense deute extern.

L'anuari s'ha repartit acompanyat per un calendari-pòster solidari.