Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde inaugura dissabte la nova zona verda de Can Gassol

Escoltar

L'alcalde inaugura dissabte la nova zona verda de Can Gassol

L'alcalde, Joan Antoni Baron, inaugurarà dissabte que ve, 24 de juliol, la nova zona verda i la urbanització dels entorns de l'illa de Can Gassol.

L'acte d'inauguració, que serà amenitzat per la Banda Ciutat de Mataró, començarà a les 12 hores.

La nova plaça sorgeix a l'interior de la nova illa residencial delimitada per la ronda d'Alfons X El Savi, i els carrers d'Enric Prat de la Riba i de Floridablanca. La construcció dels nous edificis d'habitatges en aquest sector ha generat un espai públic de 7.350 m2 i ha permès la perllongació del carrer de Pacheco entre el carrer Prat de la Riba i la ronda d'Alfons X El Savi. En aquest nou vial els vehicles circularan en sentit muntanya-mar.

El nou espai públic està enjardinat: s'han plantat 19 pollancres, 29 Mèlies, 6 acàcies, 16 til·lers i 40 albícies, a banda d'unes 2.000 plantes arbustives (romaní i wesprincia). Pel que fa a mobiliari urbà, s'ha col·locat una dotació d'11 unitats de jocs infantils, 40 bancs, 15 papereres i una font d'aigua potable. La il·luminació de la zona s'ha resolt amb 28 punts de llum i 6 projectors.

Les obres representen una inversió de 990.650 euros i han anat a càrrec de Metrovacesa de Viviendas, la promotora dels blocs d'habitatges que hi ha a la zona. Els treballs d'urbanització els ha executat l'empresa Proinosa i, prèviament, Fecsa-Endesas'ha encarregat del soterrament de les línies elèctriques i Aigües de Mataró de la nova xarxa de clavegueram i aigua potable.