Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Jocs Escolars 2005-06 comencen amb les competicions per equips a les categories prebenjamí, benjamí i aleví

Escoltar

Els Jocs Escolars 2005-06 comencen amb les competicions per equips a les categories prebenjamí, benjamí i aleví

Els Jocs Escolars de Mataró 2005-06 començaran demà dissabte, dia 22, amb la primera jornada de competició. Els participants en els Jocs Escolars, que organitza el Patronat Municipal d'Esports, són estudiants dels centres educatius de Mataró, de 1r de primària a 2n de batxillerat.

Els escolars inscrits estaran agrupats segons les següents categories: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els nens i joves poden participar en esports individuals i en esports d'equip.

Les competicions es faran en diferents instal·lacions esportives, tant municipals com dels centres escolars participants. Les competicions tindran lloc fins a finals de maig de 2006 i el lliurament de medalles està previst per la primera quinzena de juny.

Disciplines esportives

Les disciplines esportives que es practiquen en equip són poliesportiu, bàsquet, futbol sala, handbol, i voleibol. La disciplina poliesportiu consisteix en practicar al llarg del curs diferents modalitats esportives.

Els equips seran femenins, masculins o mixtes, segons l'esport i la categoria.

Pel que fa els esports individuals, els escolars podran participar en atletisme, cross, patinatge, natació, tennis taula, escacs i curses d'orientació. Els nens i joves que realitzen aquests esports poden estar inscrits a la vegada en competicions per equips.

El primer Cross Escolar es farà el 5 de novembre.

Participació al curs 2004-05

Als Jocs Escolars del curs 2004-05 van participar 1.022 alumnes en els esports individuals i 1.092 en els esports d'equips.