Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament rehabilita la Casa de la Palmera per tal que pugui allotjar 3 entitats

Escoltar

L'Ajuntament rehabilita la Casa de la Palmera per tal que pugui allotjar 3 entitats

L'Ajuntament ha dut a terme els treballs d'adequació de la Casa de la Palmera, un edifici municipal, per tal que aquesta pugui allotjar 3 entitats de la ciutat: l'Associació de Veïns del Centre, la Colla Repuntejant i els Joves Artistes Urbans. L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, ha visitat avui l'edifici.

L'empresa municipal d'urbanisme, PUMSA, ha estat l'encarregada de dur a terme les obres d'adequació de l'immoble. Els treballs, que han durat aproximadament 3 mesos, han suposat una inversió aproximada de 50.000 euros.

L'edifici està situat a l'interior de l'illa formada pels carrers de Lepanto, de Federico Carlo Gravina i de Sant Agustí i el Camí Ral. Per tal que s'hi pugui entrar, s'ha habilitat un accés per a vianants des del carrer de Federico Carlo Gravina.

Aquest immoble té una superfície de 348 m2, i consta d'una planta baixa, una planta de pis, un espai annex i una zona enjardinada. Els treballs han afectat un total de 1300 m2.

L'adequació de l'immoble ha consistit en la instal·lació de la xarxa de baixa tensió i l'enllumenat interior i exterior de la casa, l'adequació i poda de la jardineria, el desguàs de l'edifici, la col·locació d'una tanca perimetral, i els treballs de pintura, acabats i neteja.

A la zona enjardinada s'ha fet una neteja general, una esbossada i una poda dels arbres. També s'ha posat una tanca amb una porta de pany per delimitar la zona. També s'ha netejat la pinassa de la coberta de l'edifici, i s'han canviat les teules que estaven malmeses.

L'interior de la casa ha estat repintat. S'han fet les connexions a les xarxes d'aigua i elèctrica, i s'ha revisat totes les instal·lacions.