Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament senyalitza provisionalment un tram de platja per la creació natural d'un banc de sorra dins l'aigua

Escoltar

L'Ajuntament senyalitza provisionalment un tram de platja per la creació natural d'un banc de sorra dins l'aigua

L'Ajuntament de Mataró, amb la col·laboració de Creu Roja, ha pres mesures de precaució per informar als banyistes de l'existència d'un banc de sorra dins de l'aigua a pocs metres de la vora del mar, en un tram lineal d'uns 150 metres a partir de l'espigó del Port i en direcció a Sant Andreu de Llavaneres.

L'aparició d'aquest banc de sorra, a causa de temporals i corrents marins, fa que, avançant cap a mar, la profunditat de l'aigua passi bruscament dels 90 fins als 20 centímetres. Com a mesura de precaució, el Servei de Protecció Civil ha decidit senyalitzar el tram de platja afectat amb uns cartells indicatius que informaran als banyistes sobre el risc de capbussar-se en aquesta zona, amb l'objectiu d'evitar traumatismes o altres lesions.

Aquest cap de setmana, està previst que els voluntaris de Creu Roja, que s'encarreguen del servei de vigilància i salvament a la platja, instal·lin els cartells que es col·locaran cada dia a la sorra de la platja fins que el banc desaparegui. D'altra banda, els vigilants informen als banyistes a peu de platja perquè prenguin precaucions.