Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica lliura els diplomes a 360 alumnes de formació ocupacional i contínua

Escoltar

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica lliura els diplomes a 360 alumnes de formació ocupacional i contínua

El president de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), Antoni Civit, ha lliurat avui els diplomes als alumnes que han participat en cursos de formació ocupacional de l'any 2003 i als de formació contínua dels anys 2003, 2004 i els primers mesos de 2005. Els cursos, organitzats per l'IMPEM, han reunit un total de 360 alumnes.

Pel que fa als programes de formació ocupacional de 2003, hi van participar 90 alumnes que van assistir a cursos d'Aplicacions informàtiques de gestió, Fuster en tancaments d'alumini, Electricista de manteniment, Maquinista de confecció tèxtil, Gestor de magatzem, Introducció a internet, Cuidador/a de disminuïts físics i psíquics, Envasador/a de producte alimentari, Aparadorista i Auxiliar d'ajuda a domicili.

La formació ocupacional, que té com objectiu capacitar professionalment a les persones desocupades en diferents àmbits, està patrocinada pel Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu. A més, s'emmarca en el Pacte Local per a l'Ocupació com a element clau per aconseguir una millora de les oportunitats d'inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur.

Quant a la formació contínua, 270 persones han estat les que han participat durant el 2003 i 2004 en cursos d'Administratiu comptable, Manteniment de sistemes de comunicació, Mediació i resolució de conflictes, Disseny del pla d'empresa (per a nous emprenedors), Organització i planificació d'una empresa, Lideratge, Gestió de nòmines i seguretat social, Fiscalitat per a PIME, Prevenció de riscos laborals, Ofimàtica Access i Ofimàtica Excel, a més dels seminaris.

Aquest programa de formació respon a les diferents necessitats de la realitat laboral de Mataró i la seva zona d'influència.

La formació contínua, que pretén millorar les competències professionals de les persones treballadores, està patrocinada pel Servei d'Ocupació de la Generalitat, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.