Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa a la 4a Jornada de Portes obertes a l'esport per a tothom

Escoltar

Mataró participa a la 4a Jornada de Portes obertes a l'esport per a tothom

L'Ajuntament de Mataró s'ha adherit a la celebració de la 4a Jornada de Portes obertes a l'esport per a tothom, una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona que es durà a terme els propers 4 i 5 de juny. El programa d'actes inclou diferents activitats a la Piscina Municipal i al Centre Municipal d'Esports El Sorrall, i incorpora la celebració del V Triatló Ciutat de Mataró, el diumenge 5.

El programa d'activitats

Dissabte 4 de juny

La Piscina Municipal organitza el proper dissabte 4 de juny una jornada de portes obertes de 9.00 a 14.00. Els serveis seran d'accés lliure per a tothom i a més s'hi programaran les següents activitats:

10.00 - 11.00 hores: natació amb aletes

11.00 - 12.00 hores: fitness aquàtic a la piscina petita (per a grups reduïts)

11.00 - 13.00 hores: inflables a la piscina gran

13.00 - 14.00 hores: volei a la piscina petita

Les persones que no són usuàries de la instal·lació hauran d'omplir una fitxa, i els menors d'edat hauran de venir acompanyats d'un adult.

Diumenge 5 de juny

  • Centre Municipal d'Esports El Sorrall: jornada de portes obertes a les instal·lacions de 9.00 a 14.00 hores. Els menors hauran d'anar acompanyats d'un adult.
  • V Triatló Ciutat de Mataró: la prova, organitzada pel Centre Natació Mataró, coincideix enguany amb la 4a Jornada de Portes obertes a l'esport per a tothom. La sortida serà a les 9.30 hores i el triatló consistirà en:

- 750 m nedant, en mar obert entre el Centre Natació Mataró i l'Escola Universitària del Maresme

- 20.000 m de cursa en bicicleta: amb sortida i arribada al Centre Natació Mataró, i fent un circuit de dues voltes per la Nacional II, entre l'accés Nord a la C-32 (rotonda de l'Experience) i la rotonda del Rengle.

- 5.000 m de cursa a peu: sortida i arribada al Centre Natació Mataró, en un circuit que transcorre entre el Passeig Marítim i el Port de Mataró.

A la prova hi podran participar uns 450 triatletes. La inscripció és lliure i es fa a través de la Federació Catalana de Ciclisme.

Afectacions al trànsit pel triatló

Amb motiu de la celebració del triatló, entre les 9.00 i les 11.30 hores romandrà tallada al trànsit l'avinguda del Maresme (N-II) entre la rotonda del Rengle i l'enllaç Nord de la C-32 (rotonda de l'Experience). El trànsit d'entrada a la ciutat es desviarà, des de la rotonda del Rengle, per la Via Sèrgia, i des de l'enllaç Nord de la C-32 per la Ronda de Mataró.

D'altra banda, el passeig Marítim, entre Sant Simó i el Cargol, quedarà tallat al trànsit entre les 6.00 i les 11.30 hores i no es permetrà estacionar.