Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Abdelali Afia guanya la XXVIII Cursa Popular de Les Santes

Escoltar

Abdelali Afia guanya la XXVIII Cursa Popular de Les Santes

Amb un temps de 17 minuts i 55 segons, Abdelali Afia ha estat el guanyador aquest matí de la XXVIII Cursa Popular de Les Santes. El president del Patronat Municipal d'Esports, Ivan Pera, ha fet el tret de sortida que ha suposat l'inici de la prova a les 9.30 hores. El recorregut, amb sortida i arribada al Parc Central ha aplegat a un total de 620 corredors.

El recorregut

El recorregut de la prova té una llargària aproximada de 5 quilòmetres. Després de la sortida al Parc Central, els corredors han continuat pel carrer dels Pirineus, camí de la Geganta, carrer de Melcior de Palau, carrer de Jaume Isern, carrer de Tetuan, carrer d'Iluro, carrer de la Cooperativa, carrer dels Germans Thos i Codina, avinguda de Jaume Recoder, Camí Ral, La Rambla, plaça de Santa Anna, baixada de Santa Anna, Camí Ral, carrer de l'Hospital, carrer de Sant Bonaventura, El Rierot, carretera de Mata, ronda d'Alfons X El Savi, plaça d'Espanya, i avinguda del Corregiment de Mataró, per arribar de nou al parc Central.

Els guanyadors

Els participants s'han inscrit, segons la seva edat, a cadascuna de les 5 categories possibles. Els primers classificats de cada categoria han estat:

Categoria A (de 0 a 10 anys)

Masculina: Gerard Puig

Femenina: Judit Dorda

Categoria B (d'11 a 15 anys)

Masculina: Mario Sepúlveda

Femenina: Esther Castro

Categoria C (de 16 a 20 anys)

Masculina: José Manuel Gasco

Femenina: Yerai Francisco

Categoria D (de 21 a 40 anys)

Masculina: Abdelali Afia

Femenina: Natalia Rodríguez

Categoria E (més de 40 anys)

Masculina: José María Mollevi

Femenina: Isabel Martínez

Tots els corredors han rebut una samarreta com a regal per la seva participació, proporcionada per la botiga Intersport-Ronda 43. Els guanyadors han rebut també com a premi una copa i una samarreta de Mataró Ràdio. En acabar la cursa els corredors s'han refrescat amb aigua i menjant uns préssecs.