Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova atorgar la Medalla de la Ciutat al col·legi Mare de Déu de Lourdes

Escoltar

El Ple aprova atorgar la Medalla de la Ciutat al col·legi Mare de Déu de Lourdes

El col·legi Mare de Déu de Lourdes rebrà la Medalla de la Ciutat amb motiu de la tasca educativa desenvolupada al llarg dels seus cent anys d'història a Mataró. El Ple municipal va aprovar el passat dimarts, per unanimitat de tots els grups, atorgar aquesta distinció a l'escola. La proposta la va presentar l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del col·legi, i comptava amb el suport de diverses entitats i persones que s'hi van adherir per escrit.

La Congregació de les Germanes de la Misericòrdia de Moissac va fundar l'escola a Mataró al 1906. El centre, ubicat a l'illa que formen els carrers de Ramon Llull, d'Altafulla, de Catalunya i de Fray Luis de León, acull actualment a 520 alumnes.

Durant els seus cent anys d'existència, el col·legi Mare de Déu de Lourdes ha dut a terme una tasca rellevant a Mataró, sobretot en l'àmbit educatiu, però també en l'esportiu, social, religiós i fins i tot sanitari.

L'acord del Ple serà publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP). Un cop transcorregut un període de 20 dies, durant els quals es podran presentar al·legacions, l'atorgament de la Medalla serà aprovat definitivament.