Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa dels cursos per a adults 2006-2007 ofereix 2.845 places de formació

Escoltar

El programa dels cursos per a adults 2006-2007 ofereix 2.845 places de formació

L'Ajuntament ha posat en marxa els nous cursos per a adults 2006-2007. En total hi ha 2.845 places. Els interessats podran triar entre 121 cursos diferents. Les inscripcions comencen el 4 de setembre.

L'Ajuntament ofereix els cursos de l'Escola Municipal d'Adults de Can Noè i també un seguit de cursos orientats a una formació més lúdica i d'interès personal (música, gravats o monogràfics). Aquests s'impartiran a l'antic CEIP Joanot Martorell, a l'Aula de Gravat i a Can Palauet. L'oferta pública municipal per a adults de Mataró inclou també la programació dels centres de formació d'adults de Can Marfà i Els Tarongers i de l'Aula Alarona i altres cursos de llengua catalana que es fan a la ciutat.

La novetat de la programació d'enguany és que s'impartirà a Can Noè el curs de Graduat en Educació Secundària (nivell 2) en horaris de matins. Can Noè serà l'únic centre d'adults a la ciutat que oferirà un curs reglat en horari de matins amb l'objectiu de donar més oportunitats als majors de 18 anys d'obtenir el Graduat Escolar.

Les modalitats a les quals poden inscriure's són les següents:

. Formació bàsica: 37 cursos, 300 places
. Informàtica: 13 cursos, 690 places
. Preparació de proves: 3 cursos, 100 places
. Idiomes: 5 cursos, 80 places
. Aula de música tradicional: 11 cursos, 120 places
. Cursos de lleure: 3 cursos, 45 places
. Monogràfics a Can Palauet: 5 monogràfics, 175 places
. Llengua catalana: 63 cursos, 1.335 places (19 cursos de llengua catalana formen part també de la modalitat de Formació bàsica)

Els cursos de llengua estan organitzats, a més de per l'Ajuntament, per Òmnium Cultural, el Consorci per a la Normalització Lingüística, Càritas i el Centre de Formació d'Adults € Obra Salesiana de Mataró i la Generalitat de Catalunya.

Inscripció als cursos

El període d'inscripcions als centres de formació d'adults s'inicia el 4 de setembre. El 4 i 5 de setembre ho podran fer els antics alumnes i del 6 al 15 de setembre els que ho facin per primera vegada. L'horari serà de 18.30 a 20.30 h als mateixos centres.

Per als cursos de llengua catalana les inscripcions s'inicien el 4 de setembre als mateixos centres.

Pel que fa a la resta de cursos, el període d'inscripció serà del 4 al 30 de setembre i es podran fer a l'Institut Municipal d'Educació (Baixada de Les Figueretes, 1, 2n), centres cívics, oficines d'atenció ciutadana i a la pàgina web www.educacio.mataro.cat.

Fulletons informatius

L'Ajuntament ha editat dos fulletons, un amb el programa de cursos per a adults i l'altre amb els cursos de llengua, que s'han distribuït pels centres cívics, edificis municipals, entitats i casals de la gent gran, entre d'altres. En total s'han repartit més de 6.000 exemplars. La informació sobre la programació també es pot trobar a la pàgina web de www.mataro.cat/campanyes/adults06.