Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Residència Municipal Sant Josep tindrà 12 places de centre de dia per a gent gran a partir de setembre

Escoltar

La Residència Municipal Sant Josep tindrà 12 places de centre de dia per a gent gran a partir de setembre

La Residència Municipal Sant Josep estrenarà a partir de setembre un centre de dia per a gent gran, amb 12 places de capacitat.

El Centre de Dia és un servei d'acolliment diürn que permet que les persones grans amb diferents graus de dependència estiguin ateses de dia mentre que de nit continuen vivint en el seu domicili habitual, mantenint la seva relació familiar.

En un entorn adequat i adaptat a les necessitats d'assistència, el Centre de Dia de la Residència Sant Josep afavorirà la recuperació i manteniment de l'autonomia personal i social de les persones grans i proporciona suport a les famílies que tenen cura de les mateixes.

El Centre de Dia està ubicat a la part posterior de la planta baixa de la Residència Sant Josep, en una zona especialment habilitada, amb una entrada pròpia i una sortida directa al jardí.

El centre romandrà obert de 9 a 18 h de dilluns a divendres i es pot optar entre una estada diària sencera o bé una estada de mitja jornada. Els diferents serveis que s'ofereixen són, entre d'altres:

· Ajuda a les activitats de la vida quotidiana

· Manutenció (mitja pensió)

· Atenció geriàtrica

· Estimulació física, cognitiva i relacional

· Dinamització sociocultural

El centre també disposa d'un programa d'activitats per a cada dia de la setmana, on es defineixen les tasques i tallers que es desenvolupen.

Aquestes instal·lacions i la seva idoneïtat han permès obtenir l'acreditació com entitat col·laboradora del programa de suport a l'acolliment residencial per a gent gran de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.