Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament rep una subvenció del Consell Català de l'Esport per construir el poliesportiu del carrer d'Euskadi

Escoltar

L'Ajuntament rep una subvenció del Consell Català de l'Esport per construir el poliesportiu del carrer d'Euskadi

El Consell Català de l'Esport ha atorgat una subvenció de 715.000 euros a l'Ajuntament per finançar la construcció del futur poliesportiu del carrer d'Euskadi. L'ajut s'inclou a la convocatòria de subvencions del Consell Català de l'Esport per a la construcció o condicionament d'equipaments esportius en el període 2005-2008. Està previst que el Ple municipal aprovi a l'abril l'acceptació d'aquesta subvenció.

El poliesportiu es construirà al solar d'equipaments, de titularitat municipal, situat entre els carrers d'Euskadi, de Suècia i Nou de la Mercè, al punt d'unió entre els barris de La Llàntia, Cerdanyola i la Via Europa.

El poliesportiu serà de tipus PAV-3, una tipologia de pavelló que permet la divisió interna de l'espai en tres sales. També tindrà una sala esportiva annexa.

El Servei d'Obres de l'Ajuntament té previst redactar el projecte del nou equipament en els propers mesos. Es preveu que la inversió per construir i equipar el pavelló, així com per urbanitzar els entorns, s'aproparà als 4 milions d'euros.