Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde inaugura les obres d'ampliació del Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola

Escoltar

L'alcalde inaugura les obres d'ampliació del Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, inaugura avui, a les 17.00 hores, les obres d'ampliació del Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola, situat al Centre Cívic de Cerdanyola, a l'edifici conegut com a Can Morros (passeig de Ramon Berenguer III, 84).

Les obres d'ampliació, que van començar al juny de 2005, han consistit en fer una construcció de 83 m2 que ocupa part del pati que el casal té cap a la plaça. Aquesta construcció té la façana principal a la plaça i les dues façanes laterals són de vidre.

El nou volum s'annexiona al casal a través de l'ampliació del lluernari existent, fet que ha permès aconseguir una millor il·luminació natural del recinte. En aquesta zona de connexió s'ha situat el nou magatzem. Així mateix, s'ha ampliat la calefacció per donar el màxim confort a aquest nou espai.

Les obres han suposat també una millora de les condicions d'accessibilitat i dels serveis sanitaris per als usuaris. En primer lloc, s'ha canviat el paviment exterior d'accés al casal i s'ha substituït el graó existent per una rampa.

Pel que fa als lavabos, els que existien fins ara s'han destinat només a les dones i s'han construït nous lavabos per als homes on ara està situat el magatzem.

L'empresa Bassa Mar SA ha executat les obres, que han tingut un cost de 188.624 euros.

Actuació al Casal de joves

El projecte també ha inclòs una petita actuació al Casal de joves, situat al costat del Centre Cívic Cerdanyola. Els treballs han consistit en la substitució de l'antiga porta per dos tancaments: un d'interior amb fusteria d'alumini i vidre i, un d'exterior, amb xapa metàl·lica.