Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la 23a Assemblea General de socis del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

Escoltar

Mataró acull la 23a Assemblea General de socis del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

El proper dissabte 17 de juny se celebrarà la 23a Assemblea General de socis del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que presentaran l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i el president del Fons Català i alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero. L'acte comptarà amb la presència de més de 100 ajuntaments de tot Catalunya.

L'Assemblea de socis tindrà lloc de 10 a 13 h aproximadament al Centre Cívic Pla d'en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6).

El Fons Català presentarà la memòria de gestió i el balanç econòmic de l'any 2005, amb uns ingressos de 5.979.851'91 euros, que representen un increment del 19'12% respecte l'exercici anterior. En aquest sentit, durant l'any 2005 va continuar el creixement social del Fons Català, ja que es van incorporar com a socis tres ajuntaments: Santa Cristina d'Aro, al Baix Empordà; Subirats, a l'Alt Penedès i Fornells de la Selva, al Gironès.

L'Assemblea aprovarà també les línies de treball que guiaran l'actuació del Fons Català durant l'any 2006, i que se centren en el municipalisme, el codesenvolupament, i la diplomàcia municipal i la cultura de pau, així com la proposta de nous projectes de cooperació al desenvolupament i de sensibilització.