Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pep Plaza posa el toc humorístic al xat dels 'Dissabtes TecnoCampusMataró"

Escoltar

Pep Plaza posa el toc humorístic al xat dels 'Dissabtes TecnoCampusMataró"

Conegut com l'home de les mil veus, Pep Plaza protagonitzarà el xat des "Dissabtes TecnoCampusMataró" que tindrà lloc el dissabte 11 de març d'11 a 12 del migdia. L'humorista mataroní intervé actualment en el talk-show "Senyores i Senyors" de TV2, d'Àngel Casas, i a "Homo Zapping" d'Antena 3, amb José Corbacho. També forma part de l'equip del programa Versió RAC 1 que dirigeix i presenta Toni Clapés. El xat està obert a la participació de tothom mitjançant la web de TecnoCampusMataró i s'emetrà en directe per Televisió de Mataró (TVM).

Boris Izaguirre, Joaquim M. Puyal, Pepe Navarro, José M. Carrascal, Matías Prats, Miki Moto, Javier Gurruchaga, Lluís Llongueras, Paco Morán, Johan Cruyff o el Rei d'Espanya són alguns dels personatges més parodiats per Pep Plaza. A través del xat, l'humorista mataroní explicarà com ha desenvolupat les seves habilitats a l'hora d'imitar personatges del món polític com: José Maria Aznar, José Luis Rodríguez Zapatero, Mariano Rajoy, José Bono, Xavier Trias, Jordi Pujol, Pasqual Maragall, José Barrionuevo, Josep Lluís Carod-Rovira, Angel Acebes o Manuel Fraga.

Del teatre a la televisió

Les arrels de Plaza es troben a la ràdio i el teatre però quan es dona a conèixer és a "Set de Nit", el programa que presentava Toni Soler a Televisió de Catalunya. Aquí, imitava a Jordi González, Lluís Llanut i Joan Gaspar. A més, des de fa 13 anys, Plaza presenta el seu propi espectacle en format de monòleg on apareixen diferents personatges de la vida política, esportiva, social, musical, etcètera.