Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El període per inscriure's als cursos per a adults 2007-2008 comença avui

Escoltar

El període per inscriure's als cursos per a adults 2007-2008 comença avui

L'Ajuntament ha posat a l'abast del públic el programa dels nous cursos per a adults 2007-2008. Aquest any s'ofereixen unes 870 places i 54 cursos diferents. A diferència d'altres anys, la inscripció per a aquests cursos comença avui 13 de juny i finalitza el proper 22 de juny.

Els cursos s'impartiran a l'Escola Municipal d'Adults de Can Noè i als centres de formació Can Marfà, Alarona i Els Tarongers.

Les modalitats a les quals es poden inscriure són les següents:

. Formació bàsica: 70 grups
. Informàtica: 9 grups
. Preparació de proves: 6 grups
. Idiomes (anglès): 2 grups

Els cursos estan organitzats per l'Institut Municipal d'Educació i la Generalitat de Catalunya.

Inscripció als cursos i informació

Els antics alumnes es van poder inscriure del 4 al 8 de juny mentre que els nous alumnes ho hauran de fer a partir d'avui i fins al 22 de juny als mateixos centres. La matrícula es farà del 3 al 7 de setembre.

A la resta de cursos: llengua catalana; monogràfics; lleure i Aula de música tradicional les inscripcions es podran fer, com sempre, a partir del mes de setembre.

L'Ajuntament ha editat un fulletó d'informació amb el programa de cursos que s'ha distribuït pels centres cívics, edificis municipals, entitats i casals de la gent gran, entre d'altres. La informació sobre la programació es pot trobar www.educacio.mataro.cat.