Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president del Patronat Municipal d'Esports és escollit president del Consell Esportiu del Maresme

Escoltar

El president del Patronat Municipal d'Esports és escollit president del Consell Esportiu del Maresme

El passat divendres, 16 de novembre, la Junta Directiva del Consell Esportiu del Maresme va escollir com a president de l'entitat el president del Patronat Municipal d'Esports, Ivan Pera. També es van elegir el vicepresident, el secretari i el tresorer.

El 12 de novembre es va celebrar l'Assemblea Extraordinària del Consell Esportiu del Maresme en el transcurs de la qual es va fer l'elecció dels nous membres de la Junta Directiva que està formada per: 6 representants dels ajuntaments (2 de l'Alt Maresme, 2 del Maresme Central i 2 del Baix Maresme); 6 representants de les entitats (escoles i clubs que en la temporada anterior hagin participat en els Jocs Escolars); 1 representant de les federacions esportives de Catalunya; i 1 representant del Consell Comarcal.

El Consell Esportiu del Maresme és una entitat privada d'interès públic i social, sense ànim de lucre, que té per objectiu el foment, l'organització i la promoció de l'activitat esportiva en edat escolar dins d'un àmbit determinat: la comarca del Maresme.

L'entitat s'ocupa bàsicament de promocionar l'esport escolar, mitjançant l'organització d'esdeveniments esportius i dels Jocs Escolars de la comarca, treballa amb els centres educatius per desenvolupar el Pla Esport a l'Escola i també es dedica a fer formació.

Fins ara el càrrec de presidenta del Consell Esportiu del Maresme l'havia ocupat com a representant de l'Ajuntament de Mataró, Alícia Romero.