Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El segon cicle de cinema infantil en català inclou la projecció de 5 pel·lícules

Escoltar

El segon cicle de cinema infantil en català inclou la projecció de 5 pel·lícules

El proper diumenge, 14 de gener, començarà el segon cicle de cinema infantil en català. La programació inclou 5 pel·lícules que es projectaran al Teatre Monumental i s'emmarca en la iniciativa "Cinc" (Cinema Infantil en Català).

Les pel·lícules es projectaran en diumenge a les 16.30 h. El preu serà de 5 € i de 4 € per als estudiants i per als que tinguin carnet de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona o carnet de l'Aula de Teatre del Patronat Municipal de Cultura.

El cicle està format per les següents pel·lícules:

. 14 de gener: "Ant Bully"

. 11 de febrer: "Col·legues al bosc"

. 25 de febrer: "La increïble però certa història de la caputxeta vermella"

. 11 de març: "Els Thornberrys, la pel·lícula"

. 25 de març: "Happy feet. Trencant el gel"

Aquest cicle de cinema infantil en català s'emmarca en el projecte "Cinc". El "Cinc" és una iniciativa que va néixer a Lleida i que té com objectiu incrementar l'oferta de cinema infantil doblat al català i fomentar l'hàbit de consumir productes cinematogràfics en aquesta llengua. El "Cinc" rep el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Una de les línies de treball (2004-2007) de la Secció de Política Lingüística de l'Ajuntament és fomentar el cinema en català. El Ple de gener de 2006 va aprovar la proposta de resolució a favor de la normalització del cinema en català, presentada per tots els grups municipals.

El primer cicle es va fer l'any passat i es van programar 4 pel·lícules.