Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment i Serveis millorarà 11 àrees de jocs infantils durant el 2007

Escoltar

El Servei de Manteniment i Serveis millorarà 11 àrees de jocs infantils durant el 2007

El Servei de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament té previst realitzar durant aquest any 13 actuacions de millora a 11 àrees de jocs infantils de la ciutat. Els treballs consistiran en la col·locació de tancats de fusta, la reposició dels jocs existents o l'ampliació de les zones destinades a la canalla amb nous elements d'esbarjo.

D'altra banda, durant el 2006 es van executar millores a 8 àrees de joc. Aquesta setmana s'estan acabant els treballs a l'àrea de jocs infantils de la plaça de Vista Alegre.

Actuacions realitzades al 2006

  • Col·locació de tancats de fusta a les àrees de jocs infantils dels següents espais: Can Llinàs, plaça de l'Assemblea de Catalunya, plaça de Rafael de Casanova, Pati de Can Marchal, plaça del Turó de Mata i parc de la Llibertat.
  • Col·locació de tancats de fusta i ampliació del nombre d'elements a l'àrea de jocs de la plaça de les Tereses.
  • Remodelació de l'àrea de jocs de la plaça de Vista Alegre. Els treballs han consistit en la retirada dels jocs antics i la col·locació de nous elements: 1 torre tobogan, 1 element de jocs estàtics, 1 gronxador, 3 molles individuals i una molla triple. A més, la zona de jocs s'ha ampliat uns 20 m2.

El cost conjunt d'aquestes actuacions ha estat 44.946,87 euros.

Actuacions previstes per al 2007

  • Col·locació de tancats de fusta a les zones de jocs dels següents espais: plaça del Forn del Vidre, plaça de Francesc Pi Margall, plaça de Cehegín i plaça de Lluís Millet. Aquestes actuacions tenen un pressupost de 50.086 euros.
  • Reposició de jocs existents a la plaça d'Antonio Machado (substitució de la caseta), al parc de Cerdanyola (substitució de la caseta i d'un joc per a nens majors de 10 anys) i a la plaça del Mirador de Ponent (reposició d'un balancí). El cost previst per a aquestes actuacions serà de 33.100 euros.
  • Ampliació d'àrees amb jocs nous a la plaça del Forn del Vidre; al Pati de Can Marchal, on s'hi instal·larà una nova torre tobogan; al parc de Rafael Alberti, on es col·locarà una molla doble; a la plaça d'Andalusia, que ampliarà l'àrea de jocs infantils; a la plaça d'Antonio Machado, que disposarà de jocs nous per a nens petits; i al nou Parc Central, que tindrà jocs nous per a nens de 6 a 15 anys. El cost previst és de 52.500 euros.