Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes del CEIP Antonio Machado estrenen el nou equipament escolar

Escoltar

Els alumnes del CEIP Antonio Machado estrenen el nou equipament escolar

Els alumnes del CEIP Antonio Machado han estrenat aquesta setmana el nou centre escolar, ubicat al número 1 de la plaça d'Antonio Machado després de finalitzar les obres de construcció de l'equipament.

L'alcalde, Joan Antoni Baron, i el president de l'Institut Municipal d'Educació, Josep Comas, tenen previst visitar demà a les 12.00 hores el nou centre escolar.

El centre comença la seva activitat amb els 138 alumnes que fins ara feien classe als mòduls provisionals ubicats al Parc Central. Es tracta de 2 aules de P3, 2 de P4, 1 de P5 i 1 de primer curs d'Educació Primària. El trasllat del mobiliari i el material es va iniciar dijous de la setmana passada i va finalitzar dilluns al avui. Els alumnes fan classe a l'edifici des de dilluns a la tarda.

La construcció de l'equipament ha tingut un cost de 4.356.387 euros, que finançarà la Generalitat de Catalunya gairebé en la seva integritat.

El nou CEIP tindrà 2 línies i podrà acollir a un total de 450 alumnes. A partir del setembre, a part dels alumnes propis el nou edifici acollirà provisionalment els alumnes del CEIP Marta Mata, escola en projecte que s'ubicarà el curs 2010-2011 a la carretera de Cirera.