Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els entorns del Parc Central acullen el 75è Campionat de Catalunya Individual de Marxa ' I Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró

Escoltar

Els entorns del Parc Central acullen el 75è Campionat de Catalunya Individual de Marxa ' I Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró

El president del Patronat Municipal d'Esports (PME), Ivan Pera, el vicepresident de la Federació Catalana Atletisme, Josep Maria Antentas, i el president del Centre Atlètic Laietània, Jordi Buscà, han presentat avui en roda de premsa el 75è Campionat de Catalunya Individual de Marxa - I Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró, que se celebrarà el diumenge 4 de febrer al circuit urbà a la ronda de Mossèn Jacint Verdaguer a partir de les 9 del matí. La prova està inscrita en el calendari oficial de la Real Federación Española de Atletismo.

La cursa l'organitza el Centre Atlèctic Laietània amb el suport del PME i la Federació Catalana d'Atletisme i és la sisena vegada que Mataró acull aquesta prova (1932, 1934, 1935, 1946 i 1966).

Al Campionat de Catalunya les categories que hi participen són: juvenil, júnior, promesa, sènior i veterans i al Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró s'hi afegeixen les categories infantil i aleví. Així, els horaris i les distàncies s'estableixen de la següent manera:

9.00 h Veterà € Cadet femení 5 km

9.05 h Veterà € Cadet masculí 5 km

9.35 h Infantil femení 3 km

9.40 h Infantil masculí 3km

9.55 h Aleví femení € masculí 2 km

10.10 h Juvenil € Junior femení 10 km

10.20 h Juvenil € Junior masculí 10 km

11.10 h Sènior € Promesa femení 20 km

11.20 h Sènior € Promesa masculí 20 km

Pel que fa als premis, tindran medalla els tres primers classificats catalans de cada categoria que tinguin llicència de la Federació Catalana d'Atletisme i els tres primers de cada categoria rebran un trofeu corresponent al I Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró.

A més, en les dues curses absolutes (sènior €promesa masculí i femení) s'atorgaran premis econòmics que van des del 300 euros al primer fins als 50 del vuitè. També es premiarà amb 50 euros al primer atleta classificat amb llicència federativa d'un club de Mataró.