Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL comença les obres de construcció de l'aparcament del carrer de Terrassa

Escoltar

Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL comença les obres de construcció de l'aparcament del carrer de Terrassa

Ahir l'entitat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) va començar les obres de construcció de l'aparcament per a residents del carrer de Terrassa, 7. L'aparcament comptarà amb 82 places distribuïdes en una sola planta a nivell de carrer, i a la seva coberta es preveu la instal·lació d'un nou camp de futbol-7.

El nou aparcament està situat al carrer de Terrassa, entre les avingudes del Corregiment i del Velòdrom, i té una superfície de 1.705 m2. Es tracta d'un edifici rectangular de 52,80 metres de longitud i 32,30 metres d'amplada, que consta d'una sola planta a peu de carrer.

Per a la seva construcció, que durà a terme la UTE Áridos Serrano, SL & Stachis, SA, s'invertiran 1.059.339 d'euros.

Distribució i accessos

L'aparcament tindrà un total de 82 places, dues de les quals seran adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. L'interior de l'edifici es distribueix en dos espais diàfans separats per una línia de pilars centrals, la qual cosa permet la creació de dues fileres d'aparcaments sense obstacles amb un passadís central de maniobra i circulació de 5,50 metres d'amplada.

Comptarà amb dos accessos per als vehicles €un d'entrada i un de sortida- de 3,5 metres d'amplada pel carrer de Terrassa. Els vianants també podran accedir-hi per aquest carrer mitjançant dues portes independents.

Camp de futbol

GINTRA habilitarà la coberta de l'aparcament, aprofitant els desnivells del terreny, perquè l'Ajuntament de Mataró pugui construir el camp de futbol-7, de 50 x 35 metres, que té previst per aquest espai. El camp de futbol substituirà al que hi havia abans de l'inici de les obres del nou pavelló polisportiu de Cirera, i que ara està instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment, el pati de l'escola pública de Cirera i el torrent de la Pólvora, i formarà part dels diferents equipaments esportius del sector.

Està previst que les obres de l'aparcament finalitzin el proper mes d'agost.