Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La incubadora de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró rep tres noves empreses

Escoltar

La incubadora de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró rep tres noves empreses

La Incubadora de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha incorporat tres noves empreses, i ara ja són nou les empreses de base tecnològica que té allotjades.

Conectainnova basa el seu negoci en la innovació de les empreses gràcies a la transferència tecnològica. Per aconseguir-ho, ofereixen serveis de "brokerage" tecnològic. És a dir, posen en contacte experts i investigadors amb empreses que necessitin innovar. L'empresa també ofereix un servei de vigilància tecnològica i competitiva per mantenir informades a les empreses de les novetats del seu sector d'activitat.

L'empresa Porec innova en el camp del sector agrícola i de jardins. Ha dissenyat un innovador sistema de rec. Es tracta d'un tub geotèxtil, que incorpora tèxtils intel·ligents, i es situa enterrat o bé a la superfície, de forma que el tub va exsudant l'aigua i els nutrients a on es necessiti. Porec col·laborarà amb universitats i centres tècnics en temes de recerca i amb empreses que vulguin desenvolupar aplicacions en aquest sentit.

L'última de les tres empreses, Iluro@dis, treballa en el manteniment informàtic empresarial per a petites i mitjanes empreses, així com per la venda de hardware. Es dediquen al desenvolupament d'aplicacions, disseny de webs, i servei de venda i postvenda d'equips. L'objectiu final és integrar a qualsevol empresa en una base tecnològica, que faciliti la seva gestió i redueixi els seus costos.