Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament dóna suport al rodatge de la pel·lícula 'Última Sesión' del mataroní Francesc Paez

Escoltar

L'Ajuntament dóna suport al rodatge de la pel·lícula 'Última Sesión' del mataroní Francesc Paez

La presidenta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, el president del Patronat Municipal de Cultura (PMC), Sergi Penedès i el director de la pel·lícula "Última Sesión", el mataroní Francesc Paez, han signat avui un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'aprofitar les oportunitats, en els àmbits de la promoció turística i cultural de la ciutat, que generi la filmació d'aquest llargmetratge. Aquests tipus d'iniciatives poden esdevenir una aposta per a la dinamització de la vida social, econòmica i cultural de Mataró.

En aquest sentit, l'IMPEM ofereix al director suport genèric en les accions que puguin suposar una promoció del municipi a partir de la filmació d'aquest llargmetratge a la ciutat. El conveni també recull la col·laboració en l'elecció i gestió de localitzacions a Mataró, així com en la cessió d'espais. Aquest darrer aspecte es va materialitzar ja el passat octubre amb la cessió de l'Oficina de Fires ubicada al Parc Central com a seu per a les activitats de la filmació.

En la mateixa línia de col·laboració, per part del PMC es contempla la coordinació de les gestions amb els departaments municipals implicats (Servei de Manteniment, Policia Local i Via Pública) i el suport genèric en temes com la cessió de materials logístics (tanques) o d'espais, com ja es va fer cedint l'Espai F també al mes d'octubre.

Per la seva banda, el director mataroní mostra el seu compromís en fer la preestrena de la cinta al Teatre Monumental sempre que la programació d'aquest ho permeti. A més, contribuirà a la promoció de la ciutat a través de la inclusió dels logotips de l'Ajuntament i la marca "Mataró, Ciutat Mediterrània" als crèdits de la pel·lícula.

"Última Sesión" és el primer llargmetratge d'aquest jove realitzador mataroní. La cinta, protagonitzada per l'actor Paco Morán, narra una història al voltant d'una sala de cinema que està a punt de tancar definitivament.