Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament s'adhereix a la Xarxa local de centres municipals d'informació i recursos per a dones

Escoltar

L'Ajuntament s'adhereix a la Xarxa local de centres municipals d'informació i recursos per a dones

El Ple d'ahir dijous va aprovar per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament a la Xarxa local de centres municipals d'informació i recursos per a dones de la Diputació de Barcelona.

La xarxa, que està previst que es creï aquest any, té com a finalitat la creació, el desenvolupament i l'intercanvi d'experiències entre els centres municipals d'informació i recursos per a dones com a un servei bàsic per al desenvolupament de les polítiques de gènere que afavoreixin la igualtat real entre dones i homes. Així com difondre informació rellevant o establir criteris d'avaluació i indicadors unificats.

El Programa d'Actuació Municipal de 2007 recull que una de les accions és la consolidació del Centre d'informació i recursos per a la dona dotant-lo dels recursos necessaris per al seu funcionament. El centre serà un servei per impulsar les polítiques de gènere en l'àmbit municipal i com a instrument de participació de les dones. Està previst que en el primer trimestre de 2007 s'implanti al municipi aquest centre que centralitzarà els serveis i recursos adreçats a les dones.

Adherir-se a la Xarxa local de centre municipals d'informació i recursos per a dones possibilitarà que Mataró participi en els diversos òrgans i comissions de treball de la xarxa.