Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la I Trobada de Cors de Gospel de Catalunya

Escoltar

Mataró acull la I Trobada de Cors de Gospel de Catalunya

El proper cap de setmana, 12 i 13 de maig, Mataró acollirà la I Trobada de Cors de Gospel de Catalunya que reunirà a uns 310 cantaires de 5 grups musicals de diferents indrets del país. Ahir, l'Ajuntament de Mataró, l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), el Patronat Municipal de Cultura (PMC) i Gospel Sons van signar un conveni de col·laboració per a l'organització d'aquesta concentració.

La trobada l'organitza el grup mataroní Gospel Sons, la Xarxa de Gospel de Catalunya i l'Ajuntament de Mataró i compta amb el patrocini de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) i el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids i Urbans del Maresme.

A la I Trobada de Cors de Gospel hi participaran els grups: Twocats pel Gospel de Barcelona, Esclat Gospel Singers de Manresa, Gospelians de Salt, el Cor de la Casa de la Música Popular de l'Hospitalet i Gospel Sons de Mataró.

Conveni de col·laboració

El conveni de col·laboració que van signar ahir a la tarda l'alcalde, Joan Antoni Baron; la presidenta de l'IMPEM, Alícia Romero; el president del PMC, Jaume Graupera; i la presidenta de l'entitat Gospel Sons, Rosa Polanco, estableix la participació municipal en el finançament de la trobada.

Així, el PMC es compromet a fer una aportació de 12.000 € i a facilitar les infraestructures necessàries per al desenvolupament de la trobada com són: 2.500 cadires, subministrament elèctric, taules per al dinar de germanor, tanques, estructura de suport per a una carpa, neteja i equip de so, entre d'altres. Aquests materials han de tenir un cost màxim de 7.600 €.

Pel que fa a l'IMPEM, s'estableix que proporcionarà als participants material promocional i d'informació de la ciutat com el plànol o el fulletó de les platges de Mataró.

Programa d'activitats

. Dissabte 12 de maig

18 h: Acció al carrer: actuació dels cinc cors en diferents llocs del centre de Mataró. Cercavila coral. Trobada a la plaça de l'Ajuntament on es farà una "performance".

21 h: Concerts al Parc Central amb els grups Towcats pel Gospel, The Gospelians i Esclat Gospel Singers. Al final els grups faran un cant comú.

. Diumenge 13 de maig

10.30 h: Assaig obert a tots els que vulguin amb la participació dels cors convidats.

12 h: Concert-presentació del Cor de la Casa de la Música Popular de l'Hospitalet i concert del grup mataroní Gospel Sons. Al final es farà un cant comú.

14: Comiat.