Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró presenta la seva oferta turística vinculada al sector nàutic a operadors especialitzats internacionals

Escoltar

Mataró presenta la seva oferta turística vinculada al sector nàutic a operadors especialitzats internacionals

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) participa avui durant tot el dia al Workshop de Turisme Familiar i Turisme Nàutic, una trobada professional que té lloc a Port Aventura i reuneix més de 50 operadors turístics europeus especialitzats en el sector. La trobada està organitzada per Turisme de Catalunya i té com a objectiu consolidar el turisme familiar.

Els operadors participants, agències de viatges especialitzades i empreses organitzadores d'esdeveniments esportius, han visitat durant els darrers dies municipis catalans certificats en Turisme Familiar. La reunió d'avui està concebuda com una trobada professional entre compradors i venedors, una jornada per mostrar i comercialitzar dos productes turístics: el turisme familiar i el nàutic.

Mataró participa en la trobada com a municipi associat al Programa Turisme Blau de la Diputació de Barcelona, i en el marc de les accions de potenciació de l'oferta turística vinculada al sector nàutic impulsada per l'IMPEM.

Aquesta trobada professional és una oportunitat per donar a conèixer els serveis, activitats i productes de turisme nàutic que les diferents empreses de la ciutat ofereixen, i donar-les a conèixer en el mercat internacional. L'oferta nàutica es presentarà en el marc de la campanya de comunicació  "Troba el teu dia d'estiu a Mataró", que potencia el fet que els visitants puguin planificar-se una jornada sencera a la ciutat.

Les activitats nàutiques que l'IMPEM presenta a la trobada, promogudes per 11 operadors del sector nàutic ubicats a Mataró, són:

€          Batejos subaquàtics

€          Busseig a les praderies de posidònia oceànica

€          Sortides de busseig en el coralígen

€          Cursos de submarinisme

€          Cursos de busseig especialitzat

€          Curs d'apnea i pesca submarina

€          Batejos de vela

€          Cursos pràctics de navegació a vela

€          Cursets de vela lleugera

€          Cursets infantils amb embarcacions col·lectives i individuals

€          Navegació a vela

€          Lloguer de velers

€          Sortides de velers

€          Lloguer d'embarcacions a motor

€          Cursos de navegació a motor

€          Minicreuers

€          Cursos de creuer

€          Sortides per aprendre com funciona el mar

€          Pesca esportiva

€          Cursos de windsurf

A més, es presentarà als operadors turístics l'oferta de rutes i visites guiades que es fan a l'estiu a la ciutat i que estan a disposició dels visitants per complementar les activitats nàutiques.