Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'18 segundos' ha guanyat la XII Mostra de Curtmetratges

Escoltar

'18 segundos' ha guanyat la XII Mostra de Curtmetratges

El president de l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, i la presidenta de TCM Audiovisual i de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPM), Alícia Romero, van entregar ahir els premis de la XII Mostra de Curtmetratges i del primer Premi de curtmetratges TCM Audiovisual / EUPM, respectivament.

XII Mostra de Curtmetratges

En aquesta edició es van presentar 146 curtmetratges, 62 més que en l'edició de l'any passat. De les 146 creacions audiovisuals, l'IMAC va triar-ne 8 que es van projectar durant les sessions de la XXX edició de la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors. El primer premi, valorat en 3.600 euros, va recaure en "18 segundos" de Bruno Zacharías i Miguel de Ocaso. El segon premi, amb una dotació de 1.200 euros, va ser per a "Padam" de José Manuel Carrasco. El premi del públic, que vota a través d'unes butlletes, va recaure en "Revolt of the mouses" de David Gen que va guanyar 600 euros.

Primer premi de curtmetratges TCM Audiovisual / EUPM

Els alumnes de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPM) han participat en aquest premi que ha nascut conjuntament amb TCM Audiovisual per impulsar la creativitat i la utilització de les noves tecnologies. En aquest concurs, s'han entregat dos premis:

- Premi a la Creativitat TCM Audiovisual a "Amor sin fin" de Javi Moren 600 euros.

- Premi Tecnològic EUPM a "Ànimes lleugeres" de Jordi Aliberas: 300 euros.

Els guanyadors també van rebre una reproducció de la peça escultòrica emblemàtica de la ciutat "Laia l'arquera", obra de l'artista mataroní Rovira-Brull.