Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Xalant obre la convocatòria per seleccionar l'artista que anirà a l'Argentina a fer un intercanvi

Escoltar

Can Xalant obre la convocatòria per seleccionar l'artista que anirà a l'Argentina a fer un intercanvi

Can Xalant, Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró i El Levante, Programa de Residencias e Intercambios de Rosario (Argentina), convoquen el concurs de selecció de l'artista que accedirà a la residència d'intercanvi entre els dos centres. La participació en aquest concurs està oberta a tots els artistes visuals residents a Catalunya. L'artista seleccionat romandrà a Argentina durant un mes i mig entre maig i juny de 2008 i tindrà les despeses de viatge i allotjament pagades, així com una aportació econòmica en concepte de producció.

El Levante és una iniciativa d'artistes de la ciutat de Rosario nascuda l'any 2003 amb el propòsit de consolidar un espai formatiu i crític com a nexe d'intercanvi entre organitzacions independents d'artistes tant del país com de l'estranger.

Es farà una preselecció de tres artistes finalistes realitzada pel Consell de Direcció de Can Xalant format per Domènec (artista visual), Cristina Riera (gestora cultural), Xavier Arenós (artista visual), David Casacuberta (artista multimèdia), Pilar Bonet (crítica i comissària d'exposicions), Gisel Noè (tècnica d'arts visuals del Patronat Municipal de Cultura de Mataró), Delícia Burset (coordinadora d'activitats de Can Xalant) i Pep Dardanya (director de Can Xalant). L'equip que coordina El Levante, juntament amb un representant del Centro Cultural Parque de España (Rosario), seleccionaran entre els finalistes l'artista que accedirà a l'intercanvi.

El termini de presentació finalitzarà el divendres 14 de març de 2008 a les 20 h. Els interessats poden consultar les bases a www.canxalant.org.

Can Xalant va acollir el passat dijous 21 la presentació d'un altre intercanvi artístic, aquesta vegada amb el Centre Kër-Thiossane de Dakar amb la presentació dels projectes "Un lugar en el mundo" de Cecilia Postiglioni i "El far" d'Abdoul Aziz Cissé.