Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dipòsit de la grua es traslladarà a l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany

Escoltar

El dipòsit de la grua es traslladarà a l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany

El canvi d'ubicació es produirà a partir del mes de juny, un cop finalitzin les obres de l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany que construeix la societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA). El dipòsit municipal es troba actualment a la plaça de Granollers i a partir de juny es traslladarà a la primera planta de l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany.

L'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany se situa a Rocafonda, entre la prolongació dels carrers de Josep Goday i de Frank Marshall. El nou equipament comptarà amb un total de 277 places de cotxe i 16 places de moto, distribuïdes en dues plantes subterrànies.

La primera planta de l'aparcament acollirà provisionalment el dipòsit de vehicles del servei de recolzament logístic a la circulació de Mataró (grua), al qual s'hi destinaran 134 places.

La segona planta acollirà l'aparcament per a residents, amb un total de 143 places d'estacionament per a cotxes i 16 per a motocicletes. De les 143 places, 4 seran adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

GINTRA va iniciar la construcció de l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany el desembre de l'any 2006, i té previst finalitzar-ho el proper mes de juny. Un cop acabades les obres, s'iniciarà el condicionament intern de la primera planta de l'aparcament amb tots els elements necessaris perquè pugui acollir el dipòsit municipal.

L'aparcament de la plaça de Granollers

El dipòsit de vehicles de la grua es troba en l'actualitat a la primera planta subterrània de l'aparcament de la plaça de Granollers, amb 106 places. Les 139 places restants de l'aparcament, que s'ubiquen a la segona planta subterrània, es destinen a l'estacionament públic en règim de rotació.

Venda i lloguer de les places

El proper dijous 28 de febrer, GINTRA té previst iniciar la comercialització de les places per a residents (143 de cotxe i 16 de moto) de l'aparcament de Rafael Estrany. Tots els interessats hauran de dirigir-se a les oficines de la societat municipal, situades al carrer de Pablo Iglesias 63, 1a planta, despatx 6. L'horari de les oficines és de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 14 h.

Per obtenir més informació d'aquest o d'altres aparcaments de la ciutat de Mataró poden dirigir-se a:

Les oficines d'atenció ciutadana (de dilluns a divendres de 9 a 19 h)

- Ajuntament. La Riera, 48

- Centre Cívic Cerdanyola. Passeig de Ramon Berenguer III, 82

- Centre Cívic Rocafonda. Carrer de Josep Punsola, 47

Els centres cívics (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 19 h)

- Centre Cívic Cirera. Carrer de Cadis, 1

- Centre Cívic Molins. Carrer de Nicolau Guanyabens, 23

- Centre Cívic Pla d'en Boet. Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6

O trucar al telèfon d'atenció ciutadana 010.