Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou còctel Semproniana es posarà a la venda per Les Santes

Escoltar

El nou còctel Semproniana es posarà a la venda per Les Santes

La regidora d'Innovació i Promoció de Ciutat, Alícia Romero, i el propietari del Celler Can Monserrat del carrer de Santa Maria, Pere Cruz, han presentat, avui en roda de premsa, el còctel Semproniana, una iniciativa conjunta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) i el Celler Can Monserrat.

Aquesta beguda és un nou producte autòcton i amb una identitat relacionada amb Mataró, que té per objectiu esdevenir un producte típic que contribueixi a promocionar la ciutat. Està previst que es posi a la venda durant Les Santes d'enguany, des del Celler Can Monserrat i que complementi a la Juliana, una beguda que ja existeix. El còctel és una beguda d'elaboració pròpia, feta a partir d'una base de cava. Té un gust afruitat a la boca i un final sec i està pensat per beure-la en fresc, en copa de cava. La producció inicial serà d'unes 500 ampolles.

Etiqueta d'autor

L'etiqueta del còctel Semproniana és un original d'Àlex Valls, que té com a referència els cartells modernistes, però fent-ne una lliure interpretació. La noia que hi apareix és una de les dues patrones de la ciutat, que en una mà sosté la mata de Mataró i en l'altra una copa de còctel.