Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment inicia la reurbanització dels carrers de la Mare de Déu dels Àngels i de Melcior de Palau

Escoltar

El Servei de Manteniment inicia la reurbanització dels carrers de la Mare de Déu dels Àngels i de Melcior de Palau

El Servei de Manteniment de l'Ajuntament té previst començar avui les obres de renovació dels carrers de la Mare de Déu dels Àngels, al barri dels Molins, i de Melcior de Palau, que uneix el Camí de la Geganta amb el carrer de Jaume Isern.

L'obra ha estat adjudicada a l'empresa GRUPMAS CONSTRUCTORS SLU per un pressupost de 255.218 euros. Els treballs, que tenen una durada aproximada de dos mesos i mig, s'iniciaran al carrer de la Mare de Déu dels Àngels i continuaran pel carrer Melcior de Palau.

La renovació afavorirà als vianants

Les obres consistiran en la renovació de la calçada, l'execució de diverses cruïlles o trams de carrer en prioritat invertida, la senyalització horitzontal, la plantació d'arbrat, l'ampliació de les voreres del carrer de Melcior de Palau i l'execució de nous embornals a més de la substitució dels existents.

La prioritat invertida i l'ampliació de les voreres faciliten l'ús de la via per part dels vianants. El projecte de renovació va ser aprovat el 12 de novembre de l'any passat, en Junta de Govern.

Restriccions al trànsit

Mentre durin aquests treballs, podran haver-hi talls puntuals de circulació i estacionament, que es comunicaran prèviament.