Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els grups municipals de l'Ajuntament signen el Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania

Escoltar

Els grups municipals de l'Ajuntament signen el Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania

Els representants dels grups municipals de l'Ajuntament (PSC, CiU, PPC, ICV-EUiA, ERC i CUP) està previst que signin aquesta tarda el Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania. L'acte tindrà lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament a les 20 h en el marc d'una sessió extraordinària del Consell Municipal per a la Convivència.

El Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania es va aprovar per unanimitat en el passat Ple d'octubre sota el nom de Pacte sobre les polítiques d'immigració i d'integració per al mandat 2008-2011. La proposta de resolució va ser presentada per tots els grups municipals i ara es materialitza amb aquesta signatura oficial del Pacte.

Obrirà l'acte de signatura l'alcalde, Joan Antoni Baron, i tot seguit el regidor de Presidència i Participació, Carlos Fernández, explicarà el Pacte i el Pla Municipal per a la Nova Ciutadania.

Finalitzada l'explicació, intervindran els portaveus del tots els grups municipals, per continuar amb la conferència "La immigració ara i aquí" que anirà a càrrec del director de la Fundació Jaume Bofill i politòleg, Jordi Sànchez.