Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina municipal oferirà dues noves activitats de lleure adreçades a joves i a públic familiar

Escoltar

La Piscina municipal oferirà dues noves activitats de lleure adreçades a joves i a públic familiar

La Piscina municipal inicia aquesta temporada dues noves activitats de lleure, una dirigida a les famílies amb infants d'entre 1 i 5 anys i l'altra, adreçada als joves d'entre 16 i 35 anys. La informació sobre aquestes iniciatives es van donar a conèixer ahir al Consell Rector de l'Institut d'Esports (IE).

Banya't amb el teu infant

Aquesta nova activitat s'ofereix a les famílies amb nens i nenes d'entre 1 i 5 anys perquè puguin gaudir de la piscina petita durant els dissabtes al matí. Per fer ús d'aquest servei cal ser abonat de la piscina o pagar un tiquet d'ús puntual. El preu s'aplica a l'adult que acompanya a l'infant.

Aquesta activitat es va portar a terme, els dissabtes 25 d'octubre, 8 i 15 de novembre amb un promig de 27 usuaris per dia.

Nit Jove a la Piscina municipal

Una altra de les activitats que proposa l'Institut d'Esports (IE) per portar a terme a la Piscina municipal és La Nit Jove. Es tracta d'una iniciativa, que es farà per primera vegada el divendres 28 de novembre, a partir de les 21h i fins a les 22.30h. Durant aquest temps, els joves d'entre 16 i 35 anys podran accedir a la instal·lació per nedar, relaxar-se o fer un tastet d'esports com el waterpolo o el voleibol. Les activitats esportives estaran dirigides per tècnics i també hi haurà servei de bar.

Després d'aquesta primera experiència, l'IE valorarà la proposta i decidirà si té continuïtat per repetir-la trimestralment amb noves activitats com l'aiguagim, jocs dirigits o bateig d'immersió, entre d'altres.