Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La remodelació del mercat de la plaça de Cuba s'ha adjudicat a l'empresa UTE G56-OBREL, SA

Escoltar

La remodelació del mercat de la plaça de Cuba s'ha adjudicat a l'empresa UTE G56-OBREL, SA

La Junta de Govern Local d'avui ha adjudicat els treballs de redacció del projecte executiu i l'execució de les obres de remodelació del mercat de la plaça de Cuba a l'empresa Unió Temporal d'Empreses (UTE) G56-OBREL, SA, per un import de 5.485.833 euros.

Aquesta empresa haurà de redactar i presentar el projecte executiu en sis setmanes i el plec de condicions econòmiques, administratives i tècniques d'aquest concurs indica que les obres s'han de fer en dues fases. La primera etapa, que coincidirà amb el període vacacional, serà de 41 dies quan les parades del mercat romandran tancades. Després d'aquesta primera fase, l'activitat comercial del mercat conviurà durant 18 mesos amb les obres.

L'avantprojecte de reforma del mercat de la plaça de Cuba, aprovat en el Ple del 7 de febrer, proposa la remodelació integral, estructural i comercial de l'equipament per adaptar-lo a les noves exigències comercials.

A la planta soterrani hi haurà la zona de gestió de residus i un aparcament amb un mínim de 34 places, tot i que el projecte executiu de l'empresa adjudicatària preveu ampliar el nombre de places. En la primera planta s'hi instal·laran les parades de producte fresc i un supermercat. La planta altell albergarà la zona logística, un espai de dinamització amb espais com per exemple una ludoteca i una sala polivalent.