Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ruta Puig i Cadafalch Mataró-Argentona estarà present a la Fira de ciutats modernistes de Terrassa

Escoltar

La ruta Puig i Cadafalch Mataró-Argentona estarà present a la Fira de ciutats modernistes de Terrassa


L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) participarà en la sisena edició de la Fira de ciutats modernistes de Terrassa, que se celebra els dies 10 i 11 de maig. L'IMPEM assistirà a la mostra promocionant la ciutat de Mataró a partir de la ruta modernista Puig i Cadafalch Mataró-Argentona. Aquesta inclou la visita a diversos edificis modernistes que l'arquitecte va realitzar a la seva ciutat natal i al poble on estiuejava. 

L'objectiu de la fira egarenca és reunir i donar a conèixer les ciutats de Catalunya que tenen un destacat patrimoni modernista, apropant el seu patrimoni mitjançant demostracions artesanes, tallers i venda de productes propis. La fira recrea la Terrassa de fa 100 anys i per aquest motiu la parada de Mataró serà semblant a les utilitzades en les fires i mercats de principis del segle XX. La mostra estarà oberta d'11 h. a 14 hh i de 17 h. a 21 h. al Raval de Montserrat i carrers de l'entorn de Terrassa.


Els alumnes de la Casa d'Oficis ajudaran a promocionar turísticament la ciutat

A més de la ruta modernista Puig i Cadafalch, l'IMPEM donarà a conèixer l'oferta turística que els visitants trobaran a Mataró durant l'estiu: les rutes i visites guiades i audioguiades, les activitats nàutiques, l'oferta del front marítim, els festivals i les diferents activitats culturals i d'oci i lleure previstes. En aquesta ocasió també es comptarà amb la participació dels alumnes de La Casa d'Oficis Mataró CTC Comerç i Turisme per a la ciutat, que realitzaran les tasques d'atenció i informació turística de la ciutat als visitants de la fira.

Aquest programa de formació i treball adreçat a joves desocupats, s'emmarca dins les actuacions municipals que tenen l'objectiu de generar ocupació, fomentar la capacitació dels ciutadans i promoure la igualtat d'oportunitats. També es pretén la implantació de les activitats de promoció de la ciutat, que potencien el comerç i el turisme, amb la consegüent generació de riquesa i ocupació.