Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal d'Acció Cultural organitza la segona edició del taller familiar 'Ballar en família'

Escoltar

L'Institut Municipal d'Acció Cultural organitza la segona edició del taller familiar 'Ballar en família'

L'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) i la companyia Art Trànsit Dansa, resident a Mataró, proposen a les famílies un taller familiar. Es tracta de la segona edició d'aquesta proposta, que sota el títol "Ballar en família", té per objectiu apropar la dansa a grans i petits a través de tres sessions pràctiques i lúdiques.

Les sessions que són gratuïtes es portaran a terme els diumenges 12 d'octubre, el 9 de novembre i el 28 de desembre al Teatre Monumental. La proposta vol fer participar les famílies en una coreografia dirigida per un grup de ballarins de la companyia que faran prendre consciència a tots els membres de la família dels moviments que fan de forma espontània a la vida quotidiana.

Els professors-ballarins seran Marta Fernàndez, Maria Garriga, Reinaldo Ribeiro, Isabel Tapias, Sol Vázquez i Daniel Rosado. Les sessions comptaran amb la música del grup de percussió Bombulodrum.

Inscripcions

Les famílies interessades poden fer la inscripció per correu electrònic a imac@ajmataro.cat indicant els noms de tots els membres del grup familiar i un contacte de telèfon. Un dels requisits és poder assistir a les tres sessions ja que es treballarà una petita coreografia per fer-la en la darrera sessió.