Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la jornada 'Els valors educatius de l'esport'

Escoltar

Mataró acull la jornada 'Els valors educatius de l'esport'

La Diputació de Barcelona ha organitzat, amb la col·laboració de l'Institut d'Esports (IE) i del Consell Esportiu del Maresme, la jornada "Els valors educatius de l'esport". Aquesta trobada es portarà a terme el proper dijous 13 de novembre, a les 19 h, a la sala d'actes del Centre de Negocis, situat a l'edifici de l'Escola Universitària del Maresme.

La jornada vol afavorir la reflexió de totes les persones implicades en l'esport (entrenadors, jugadors, família, administracions públiques, associacions esportives, entitats, educadors...) a través del joc net i les actituds esportives dins i fora del terreny de joc.

Els objectius d'aquesta trobada són promoure una ciutadania activa, crítica i responsable envers la construcció d'actituds educatives de l'esport que contribueixin a la cohesió social dels municipis; difondre els valors educatius de l'activitat física i l'esport en el territori; sensibilitzar la població general i sobretot els principals actors de l'esport base sobre la importància dels valors educatius de l'esport; promoure el bon ús de l'esport com a eina educativa.

La presentació anirà a càrrec del president-diputat de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs. A continuació es farà una taula rodona moderada pel psicòleg esportiu, Pere Alastrué. En aquesta xerrada hi participaran la membre de l'Associació de Mares i Pares (AMPA) i delegada d'esports del CEIP Tomás Viñas de Mataró, Beatriz Delgado; l'àrbitre internacional de voleibol i actual president d'àrbitres de Catalunya, David Fernández; l'exjugador professional d'handbol del FC Barcelona i actual seleccionador estatal juvenil, Fernando Barbeito i la jugadora internacional de tennis taula, Gàlia Dvorák.

Un cop acabada la taula rodona, s'obrirà el torn obert de paraules perquè hi participi tot el públic assistent. Els destinataris d'aquesta sessió són tècnics esportius, monitors, entitats, famílies, àrbitres, professors d'educació física i tota aquella persona interessada en la temàtica.