Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xènia Sola guanya el premi d'honor del primer concurs fotogràfic de la Mitja Marató

Escoltar

Xènia Sola guanya el premi d'honor del primer concurs fotogràfic de la Mitja Marató

El passat 30 de gener es va fer públic el veredicte del primer concurs fotogràfic de la Mitja Marató Ciutat de Mataró. El premi d'honor s'ha concedit a Xènia Sola. El concurs l'ha organitzat Foto-Cine Mataró de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) i el Patronat Municipal d'Esports (PME).

El concurs fotogràfic es va organitzar amb motiu del desè aniversari de la Mitja Marató Ciutat de Mataró amb la voluntat que tingui continuïtat. En aquesta primera edició s'han presentat 24 obres de 8 concursants diferents. El jurat l'han format 3 membres de la UEC i 1 del PME.

Així, el premi d'honor a la millor col·lecció de tres fotografies l'ha guanyat Xènia Sola dotat amb 300 €; i els quatre primers premis per a les millors obres individuals s'han concedit a: Annia Paredes, Albert Muñoz, Marc Muñoz i Francisco Escarmena, que se'ls hi ha atorgat 120 €.

El lliurament dels premis i la inauguració de l'exposició tindrà lloc demà dimecres, 6 de febrer, a les 21 h al Foto-Cine Mataró de la UEC (carrer Nou, 29). La mostra es podrà veure fins al 14 de març de dilluns a divendres de 19 a 21 h i els dissabtes de 17 a 20 h.