Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Corte Inglés formalitza la seva implantació a Mataró

Escoltar

El Corte Inglés formalitza la seva implantació a Mataró

 


El Corte Inglés i la societat municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) han signat avui l’escriptura pública de la parcel·la on s’instal·larà el futur centre comercial. L’acte de la signatura ha estat presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron.


 

La parcel·la on anirà instal·lat l’operador comercial està delimitada pels carrers de Miquel Biada, la ronda d’Alfons XII, carrer de José M. Torrijos i el passatge de José M. Torrijos, i té una edificabilitat de 26.576 m2.

 

El Corte Inglés haurà de sol·licitar les oportunes llicències, presentar els corresponents projectes i finalment, edificar el centre comercial. Així mateix, PUMSA haurà de prosseguir els tràmits previstos al plec fins posar finalment a disposició de la compradora la finca, en les condicions previstes al referit plec.

 

Es preveu que com a molt tard a finals de l’any 2010 principis del 2011 El Corte Inglés pugui iniciar les obres de construcció del futur centre comercial de Mataró.

 

 

Projecte comercial

 

L’oferta d’El Corte Inglés per a la ciutat de Mataró serà completa, i inclourà tots els serveis que ofereix un centre comercial d’aquesta firma.

 

Mataró guanyarà en atractiu comercial fet que beneficiarà a tot el comerç de la ciutat i als seus serveis.

 

Amb la implantació futura d’El Corte Inglés a Mataró es generarà un nombre superior a vuit-cents nous llocs de treball.