Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup PUMSA estrena web amb més serveis a la ciutadania

Escoltar

El Grup PUMSA estrena web amb més serveis a la ciutadania

La nova pàgina, que avui es posa en marxa, amplia la informació sobre les empreses municipals que formen part del grup PUMSA i apropa a la ciutadania els serveis que ofereixen, facilitant-li alguns tràmits i gestions. Al web es pot accedir mitjançant l’adreça http://www.grup-pumsa.cat.


A més d’ampliar la informació sobre les empreses municipals PUMSA, Prohabitatge Mataró i GINTRA que formen part del grup PUMSA, el portal ha canviat el seu disseny per fer la navegació més intuïtiva i facilitar l’accés a la informació. El web és dinàmic i els seus continguts s’actualitzaran i ampliaran de manera constant per tal de fer més pròxims a la ciutadania els serveis que ofereixen PUMSA, Prohabitatge Mataró i GINTRA.


En aquest sentit, a la pàgina principal es destaquen les campanyes que el Grup PUMSA té en marxa, els serveis al ciutadà, l’agenda d’esdeveniments, la galeria multimèdia així com els últims comunicats oficials del Grup PUMSA.


Serveis

 

Aquest apartat inclou la informació dels diferents serveis dirigits al ciutadà de PUMSA, Prohabitatge Mataró i GINTRA, com els ajuts per a la rehabilitació o lloguer d’habitatges, com optar a un habitatge de protecció oficial, el lloguer de places d’aparcament municipals, el servei de grua o de dipòsit de vehicles.


Per exemple, a l’apartat d’habitatge, existeix la possibilitat d’inscriure’s a la “Llista Única” d’ habitatge de Prohabitatge Mataró. La Llista Única és un registre unificat per a totes aquelles persones que busquen un habitatge assequible tan en règim de venda com de lloguer, dins al municipi de Mataró. Amb aquest tràmit, els ciutadans i ciutadanes poden omplir el formulari a través d’Internet, per tant, inscriure’s directament en aquest registre, modificar les seves dades o bé renovar la seva inscripció periòdicament.


A més, per tal d’agilitzar els tràmits, es facilita la descàrrega d’alguns impresos i sol•licituds necessaris per sol•licitar diferents serveis.
Cercador de notícies i d’actuacionsEl portal inclou dos cercadors que permeten, d’una banda, l’accés a les notícies de les entitats municipals que formen el Grup PUMSA i, de l’altra, buscar les actuacions que aquestes han realitzat, estan executant actualment o tenen en projecte a Mataró.


El web també disposa d’una llista de distribució a la qual es poden subscriure els ciutadans i ciutadanes per rebre el butlletí de notícies del Grup PUMSA.
Patrimoni arquitectònic, arqueologia i sostenibilitatEl Grup PUMSA du a terme la tasca de recuperació i conservació del patrimoni arquitectònic i arqueològic de la ciutat, i aplica criteris de construcció ecològics en tot el que engloba la seva activitat.


Dins la secció Destaquem, podem veure el treball del grup en aquest sentit: les intervencions arqueològiques a Can Cruzate o la muralla del segle XVI; la rehabilitació del Cafè de Mar, la Nau Gaudí o la capella i la façana principal de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena; i la construcció de l’edifici sostenible del carrer de Teià, 5 o de l’estació fotovoltaica de Vallveric en són alguns exemples.

 


Altres seccionsAltres apartats del web són Empreses del Grup PUMSA, per conèixer la història i les funcions de PUMSA, Prohabitatge Mataró i GINTRA, entre d’altres temes.


Des de la Sala de premsa, a més de consultar les notícies del grup, es podran descarregar els informes, les memòries, els dossiers de premsa o els comptes anuals de totes tres empreses. Plànols i Galeria Multimèdia, són altres dos apartats que permeten consultar diferents mapes relacionats amb les actuacions del Grup PUMSA i veure el material gràfic d’algunes de les obres més significatives de les tres empreses.


Per últim, amb les seccions Perfil del Contractant i Agenda es podran consultar els últims concursos oficials que les empreses han posat en marxa, així com el calendari d’esdeveniments relacionats amb el grup (inauguracions, consells d’administració, etc.).


Actualment, s’està treballant per aplicar l’accessibilitat a tots els apartats i subapartats del web per tal de fer-la més accessible.