Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tecnocampus Mataró-Maresme i l'Escola d'Hostaleria de Sant Pol promocionaran junts els estudis universitaris de Turisme

Escoltar

El Tecnocampus Mataró-Maresme i l'Escola d'Hostaleria de Sant Pol promocionaran junts els estudis universitaris de Turisme

 

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l'Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar han arribat a un acord pel qual les dues institucions promocionaran conjuntament els estudis de Turisme i desenvoluparan una intensa relació d'intercanvi a nivell docent i investigador. El conveni presentat avui per la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero; el president del Consell de Direcció de l'Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme de Sant Pol, Ramon Serra; i la directora de l'Escola Universitària del Maresme, Montserrat Vilalta, entre d'altres, permetrà a més una àmplia col·laboració en els camps de la formació, la recerca i l'emprenedoria.

 

El TecnoCampus Mataró-Maresme, a través de l'Escola Universitària del Maresme, un dels centres universitaris dels quals és titular, imparteix el Grau en Turisme i Gestió del Lleure, mentre que l'Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme de Sant Pol imparteix el Grau de Direcció Hotelera. Les dues titulacions, per tant, són complementàries, i permetran establir acords quant a les pràctiques dels alumnes, la cessió de professorat entre els dos centres, la definició de projectes de recerca conjunts, la creació d'una borsa de treball compartida o la participació d'estudiants dels dos centres en programes de mobilitat.

 

L'Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme de Sant Pol és un centre adscrit a la Universitat de Girona, i l'Escola Universitària del Maresme, a la Universitat Pompeu Fabra. Tot i que estan adscrites a universitats diferents, els dos centres exploraran vies per promocionar conjuntament els estudis de Turisme a la comarca del Maresme. L'Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme de Sant Pol, a més, manifesta la voluntat de sumar-se al projecte del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, i designarà un representant al Consell Sectorial d'Estudis Universitaris, Recerca i Desenvolupament de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. Per la seva banda, la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme tindrà un representant a la Comissió de Recerca i Desenvolupament del centre de Sant Pol.