Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix tres cursos per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament ofereix tres cursos per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Hi ha 75 places i es faran dos el juliol i un al setembre

Aquesta setmana el Servei de Joventut de l’Ajuntament ha iniciat la inscripció per als cursos de monitors i monitores d’activitats de lleure infantil i juvenil. Es faran tres cursos: dos el mes de juliol i un al setembre que oferiran 75 places en total. Amb el curs, que imparteix l’Escola Lliure El Sol, els monitors/es obtindran els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves.


 

 

Tres cursos amb diferents modalitats horàries

 

Cada any el Servei de Joventut oferia dos cursos i aquest any s’ha augmentat a tres per poder atendre més demanda:

 

. Els dos cursos d’estiu seran intensius: del 29 de juny al 24 de juliol en horari de dilluns a divendres de matí de 9.30 a 14.30 h o tarda de 16 a 21 h.

 

. El curs de setembre es farà del 7 de setembre al 31 d’octubre. Del dilluns 7 de setembre al 12 de setembre l’horari serà intensiu matí i tarda de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i del 13 de setembre al 31 d’octubre els dissabtes i diumenges de 9.30 a 14.30 h.

 

Els cursos seran de 100 hores teòriques, 150 hores de pràctiques i 25 hores per elaborar una treball-memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques.

 

El preu és de 178 €; els membres de les entitats de lleure de Mataró (inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Mataró) hauran de pagar 148 €; els membres de l’Associació de Casals de Joves o Acció Escolta o ESPLAC 98 €. L'única condició d'accés al curs és ser major d'edat.

 

 

Nou sistema de preinscripció

 

Una altra novetat d’aquest any és el sistema de preinscripció. Estarà oberta fins al 10 de juny i es podrà fer per:

 

. Telèfon (93 702 57 41): de dilluns a dijous de 17 a 21 h i divendres de 10 a 14 h

 

. Correu electrònic (sidral@ajmataro.cat): només seran vàlids els correus rebuts fins a les 23.59 h del dia 10 de juny

 

. De manera presencial: al Punt d’Informació Juvenil – SIDRAL (plaça d’Espanya, 1). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 17 a 21 h i divendres de 10 a 14 h.

 

En el moment de la preinscripció cal facilitar: el nom i cognoms, el DNI i el telèfon i l’adreça electrònica de contacte.

 

Cada persona preinscrita rebrà una puntuació d’acord amb el barem següent:

 

. membres d’entitats infantils i juvenils inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Mataró (caldrà acreditar la condició de membre mitjançant certificat del/de la responsable de l’entitat): 20 punts

. nois i noies de Mataró fins a 35 anys: 15 punts

. membres de l’Associació de Casals de Joves, Acció Escolta o ESPLAC (caldrà acreditar la condició de membre mitjançant certificat del/de la responsable de l’entitat): 10 punts

. resta de persones interessades: 5 punts

 

L’adjudicació de places de cada curs es realitzarà d’acord amb la puntuació obtinguda. En cas que hi hagi més preinscripcions que places a adjudicar, es realitzarà un sorteig públic entre totes les persones que tinguin la mateixa puntuació. El sorteig es realitzarà el dijous 11 de juny a les 19 h al Punt d’Informació Juvenil – SIDRAL.

 

Les persones que hagin obtingut plaça hauran de formalitzar la inscripció entre el 6 i el 10 de juliol al Punt d’Informació Juvenil – SIDRAL.