Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’edifici de l’Ajuntament disposa de dos nous espais per a usos administratius i l’ascensor s’amplia fins al tercer pis

Escoltar

L’edifici de l’Ajuntament disposa de dos nous espais per a usos administratius i l’ascensor s’amplia fins al tercer pis

 


El Servei d’Obres ha adequat dos espais de l’edifici de l’Ajuntament (La Riera, 48) per a usos administratius. El projecte també ha ampliat el trajecte de l’ascensor fins al tercer pis (sotacoberta) on es troben les noves dependències que abans eren un magatzem i una zona de pas secundària. L’actuació va ser adjudicada a l’empresa Dentell, S.L. amb un pressupost de 86.130 euros (iva inclòs) i ha tingut una durada de dos mesos i mig.


 

Per fer arribar l’ascensor al tercer pis, ara accessible per a les persones amb mobilitat reduïda, s’ha canviat la cabina existent per una de nova amb dues portes enfrontades. L’ascensor arriba a un espai que té comunicació amb l’escala principal i que disposa d’un gran finestral cap al pati central de l’edifici per on entra llum natural. Aquest espai s’ha adequat amb l’eliminació d’un envà per fer el despatx més ampli. La separació d’aquest espai de la zona de l’ascensor s’ha solucionat amb un tancament enrasat que compta, a la part superior, amb un vidre transparent que permet veure la coberta inclinada i les encavallades des de tota la superfície.

 

El segon espai que s’ha millorat és el magatzem que es trobava en el darrer replà de l’escala secundària, que comunica la segona planta amb la tercera. Aquesta sala s’ha buidat de tot el material, s’han enguixat les parets, s’ha pintat, s’ha col·locat nou paviment i s’han instal·lat totes les instal·lacions, inclòs l’aire condicionat.

 

Les obres estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació d’uns 700 llocs de treball.