Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia Aigües de Mataró és guardonada en la 10a edició dels Premis de l’Aigua 2009 per la seva eficiència

Escoltar

La companyia Aigües de Mataró és guardonada en la 10a edició dels Premis de l’Aigua 2009 per la seva eficiència

El guardó reconeix el treball de la companyia per minimitzar les fuites d’aigua

El passat 17 de març de 2009, l’empresa municipal Aigües de Mataró va recollir un premi atorgat per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, en l’acte de lliurament de la 10a edició dels Premis de l’Aigua 2009. El motiu d’aquest reconeixement és l’estalvi d’aigua que Aigües de Mataró aconsegueix en les seves conduccions, minimitzant-ne les fuites.

 

Els Premis de l’Aigua són uns guardons que cada any atorga l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que aquest any se celebrarà el diumenge 22 de març. Els premis tenen com a objectiu reconèixer les iniciatives, actuacions i trajectòries professionals i/o empresarials que procurin millorar la relació de la població catalana amb l’aigua i el seu entorn natural.

 

Els membres del Jurat dels Premis de l’Aigua, persones rellevants dins de l’àmbit de la Responsabilitat Social i del Medi Ambient, han atorgat enguany un dels premis a Aigües de Mataró, recollit per Quitera Guirao, presidenta d’Aigües de Mataró i regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, i per Rafael Montserrat, gerent de la companyia. 

 

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua està integrada per persones amb inquietuds al voltant dels problemes de l’aigua a Catalunya. Els seus objectius són: impulsar el coneixement de la realitat hidràulica del país, incrementar la sensibilització envers els problemes de l’aigua a Catalunya, impulsar hàbits de consum responsable, fomentar el debat i col·laborar a impulsar la investigació relacionada amb l’aigua. 

 

Aigües de Mataró i la sostenibilitat

 

Aquest premi és un reconeixement al bon treball realitzat per Aigües de Mataró, que aposta per la sostenibilitat ambiental a través de la millora contínua dels seus serveis, en l’àmbit del cicle integral de l’aigua, l’energia i el medi ambient. 

 

El compromís d’Aigües de Mataró amb la protecció del medi ambient es va accentuar amb la participació de l’empresa en l’Agenda 21 de Mataró, conjunt de programes econòmics i socials desenvolupats des de l’Ajuntament de Mataró per promoure la sosteniblitat de la ciutat. Amb aquest compromís, Aigües de Mataró va iniciar un trajecte que l’ha dut a optimitzar els seus recursos, posant l’accent en la qualitat dels seus serveis, en l’atenció als seus clients i en la sostenibilitat. Aigües de Mataró promou el consum responsable i la conscienciació ciutadana per a l’estalvi d’aigua i energia.