Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nau Vapor Gordils tindrà ús administratiu per acollir l’oficina de l’Agència Estatal d’Administració Tributària

Escoltar

La nau Vapor Gordils tindrà ús administratiu per acollir l’oficina de l’Agència Estatal d’Administració Tributària

L’antic edifici industrial està catalogat amb nivell A

La Junta de Govern Local va aprovar ahir, 23 de març, inicialment assignar ús administratiu a la nau industrial Vapor Gordils, que està ubicada al número 68 del carrer de Sant Agustí. L’Ajuntament té previst atorgar a l’Agència Estatal d’Administració Tributària una concessió demanial perquè pugui traslladar-hi les seves oficines, que ara es troben al costat de l’antic cinema Iluro (Camí Ral, 523).

 

Les actuals dependències de la delegació d’Hisenda a Mataró han quedat obsoletes i necessiten una nova ubicació. Segons el planejament vigent, la parcel·la on hi ha la nau Vapor Gordils està qualificada com a sistema d’equipaments comunitaris. L’edifici ha estat cedit recentment a l’Ajuntament en el marc de la reparcel·lació de l’àmbit Cooperativa Agrària i actualment no s’hi fa cap activitat.

 

L’edifici té planta baixa i dos pisos, a més d’un espai annex que té funció de pati. La nau està inclosa al Pla especial del patrimoni arquitectònic de Mataró amb nivell de protecció A (façanes, volumetria i estructura general). Per a qualsevol intervenció en l’edifici caldrà un informe favorable de la Secció de Patrimoni Arquitectònic de l’Ajuntament.