Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vorera d’accés al nou CEIP Maria Mercè Marçal s’amplia per donar més seguretat als futurs usuaris

Escoltar

La vorera d’accés al nou CEIP Maria Mercè Marçal s’amplia per donar més seguretat als futurs usuaris

També es col·locaran bancs i es crearan dues franges d’aparcament

El Servei d’Obres de l’Ajuntament va començar a mitjan març les obres d’urbanització de l’espai d’accés al nou CEIP Maria Mercè Marçal, des de la riera de Figuera Major. El projecte permetrà millorar l’accés dels futurs usuaris de l’equipament educatiu, que té previst obrir les seves portes al proper curs.

 

La vorera que limita amb el CEIP Maria Mercè Marçal té una amplada de 3 metres que, d’acord amb la reurbanització, s’ampliarà fins als 6,70 metres. Amb aquesta mesura es pretén donar més seguretat als accessos a l’escola i més capacitat d’ús de la zona.

 

També es projecten dues franges d’aparcament en línia. Els arbres existents es desplaçaran fins a una distància de 3,5 metres de la façana de l’escola i s’instal·laran bancs, papereres i nou enllumenat a la vorera.

 

En total, l’àmbit d’actuació del projecte d’urbanització de l’espai d’accés al CEIP Maria Mercè Marçal és de 1.750 m².

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Dragados, SA per un import d’adjudicació de 215.280 €. Els treballs tenen una durada prevista de 4 mesos.

 

Les obres d’urbanització de l’espai d’accés al nou CEIP Maria Mercè Marçal estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.